Kirjalitta Ruovedellä

Aprikoi arvoituksia ja ratko rikoksia! Kirjalitta-tapahtuma järjestetään Ruoveden kunnankirjastossa la 16.2.2019 klo 12-15. Koko perheen tapahtuman teemana ovat arvoitukset ja rikostarinat. Vapaa pääsy!

Ohjelman aikataulu:

Klo 12
Kirjailijavieraana Jari Mäkipää. Esimerkiksi Etsiväkerho Hurrikaani -kirjoista tuttu kirjailija ja käsikirjoittaja Jari Mäkipää kertoo omasta työstään ja ohjaa oman salapoliisitarinan kirjoittamisessa.

Klo 12-15
Sanataideyhdistys Yöstäjän Salapoliisikoulu (nonstop). Salapoliisikoulussa pääset suorittamaan salapoliisiaiheista tehtävärataa. Kuka on oma salapoliisihahmosi? Millaisen rikoksen jäljille hän pääsee ja millaisia johtolankoja hän löytää? Tehtäväradan päätteeksi kirjailija Jari Mäkipää ohjaa sinua kokoamaan johtolangoista oman salapoliisitarinan.

Klo 12-15
Kirjaston pakohuone. Uskallatko astua kirjaston pakohuoneeseen? Etsi vihjeitä ja pelasta ryhmäsi tartunnalta ennen kuin on liian myöhäistä! Kesto n. 20 min. /ryhmä (max. 4 henkilöä).

Klo 14-15
Sisä-Suomen poliisilaitoksen koordinaattori Mikko Pitkäsen luento ”Viisaasti netissä”. Mikko Pitkänen kertoo luennollaan nettikiusaamisesta, seksuaalirikoksista netissä sekä salasana- ja tekijänoikeusasioista. Luento on suunnattu sekä lapsille että aikuisille.

Lisäksi ohjelmassa:

Kirja-arvonta. Voita arvonnasta arvoituksellinen kirjapalkinto! Yhteistyössä Kustannusosakeyhtiö Tammi.

Ruoveden 4H-yhdistyksen buffetti

Lastenkirjakauppa Satunurkan myyntipiste. Satunurkan myyntipöytä notkuu hyvistä lasten- ja nuortenkirjoista. Voit myös tehdä laadukkaita lasten tietokirja- sekä tarra- ja puuhakirjaostoksia. Maksuvälineinä Satunurkan myyntipisteillä käyvät pankkikortit, käteinen ja MobilePay.