Kirjalitan järjestämä Taikuuden varjolla -kirjoituskilpailu on päättynyt! Kilpailuun osallistui yhteensä 70 nuorta sanataideharrastajaa 10 eri paikkakunnalta, ja kisan taso oli hyvin korkea. Määrällisesti eniten tekstejä saimme Jyväskylästä ja Oulusta. Valintakriteereissä raati huomioi yleisten taiteellisten ansioiden lisäksi kirjoittajien iän suhteessa tekstiin sekä asuinpaikan alueellisen monipuolisuuden nimissä. Raati pyrki myös valitsemaan kokonaisuuteen keskenään erilaisia, mielikuvituksellisia tekstejä.

Kilpailun tulokset julkaistaan yleisölle ma 2.11.2020 Kirjalitta-festivaalin sivuilla osoitteessa kirjalitta.fi. Lisäksi kymmenen voittajatekstiä ovat esillä Tampereen katukuvassa Abribus-valomainostauluissa 2.11.-15.11.2020. Esiraadin valitseman kymmenen parhaan tekstin lisäksi kirjailija Salla Simukka palkitsee kolme omaa suosikkiaan kirjalahjakortilla. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Lämpimät kiitokset kaikille kisaan osallistuneille!

Kategoriat: Kirjalitta