Kuvassa: Leena Ravantti ja Soili Perkiö, kuvaajat: Uzi Varon ja Pertti Nisonen

ILTASADUN AIKA! Iltasatutapahtuma koko perheelle Lastenkulttuurikeskus Rullassa

Keskiviikko 9.11.2022
Klo 18:00-20:00
📍
Lastenkulttuurikeskus Rulla, Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4

Kirjalitan suosittu Iltasadun aika -tapahtuma on täällä taas! Iltasatutapahtuman ohjelmassa on loruja, tarinoita, kirjavinkkejä, musiikkia ja askartelua. Illan kunniavieraina esiintyy lastenkirjailija ja -runoilija Leena Ravantti sekä säveltäjä Soili Perkiö.

Ilta alkaa Leena Ravantin kirjailijavierailulla, jonka jälkeen MLL:n Koko maailman tarinateltassa voi päästä kuulemaan eri kielisiä satuja. Lisäksi Sanataideyhdistys Yöstäjän työpajapisteessä voit askarrella omia lorukortteja. Ilta päättyy Soili Perkiön konserttiin, jossa Perkiö esittää Hannelen Huovin runoihin säveltämiään lauluja. Tarjolla on pientä iltapalaa. Tervetuloa saapumaan myös yöpuvussa!

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen alkaa 25.10. Lastenkulttuurikeskus Rullan nettisivuilla. Tapahtumaa suositellaan ensisijaisesti 4–10-vuotiaille. Voit ilmoittautua suoraan tästä. Pääset ilmoittautumiseen myös Lastenkulttuurikeskus Rullan nettisivuilla. Peruthan ilmoittautumisesi, jos et jostain syystä pääsekään paikalle.