Päätapahtuma 10.11.

Päätapahtuma 10.11.2018

Merirosvoja, keppihevosia, krokotiilimarssia, kirjaviisaita, kruunupäitä, ötököitä ja eläinystäviä sekä Höpinää tötterössä!

Kirjalitta huipentuu kulttuuritalo Laikussa järjestettävään päätapahtumaan lauantaina 10.11.2018 klo 11-16. Päätapahtumassa lumoudutaan luonnosta eläin- ja luontoaiheisen ohjelman parissa. Luvassa kirjailijavieraita, työpajoja, esityksiä, kirja-arvontoja ja muuta sanataideohjelmaa koko perheelle!

Tapahtumassa esiintyvät sanataiteilija Maami Snellman, lastenrunoilijat Raisa Jäntti ja Hannu Hirvonen, kirjailija Arja Puikkonen, kuvittaja Anne Vasko, tietokirjailija Karoliina Suoniemi, tutkija ja tietokirjailija Päivi Heikkilä-Halttunen, Sanataideyhdistys Yöstäjä sekä Höpinätötterö. Tapahtuman juontaa Katti Matikainen. Vapaa pääsy!

Päätapahtuman aikataulu julkaistaan loka-marraskuun vaihteessa. Tapahtuma avataan kello 11, mutta tunnelmaan voi virittäytyä aikuisille suunnatulla lastenrunoaamiaisella Laikun kahvilassa. Aamiaisella paikalla runoilijavieraita, tapahtumassa julkaistaan myös Raisa Jäntin toinen lastenrunokirja.

Rullan näyttelytilassa on marras-joulukuun ajan esillä näyttely Vanhan ajan joulu, joka on avoinna myös Kirjalitan aikana. Kulttuuritalo Laikun ja Lastenkulttuurikeskus Rullan tiedot löytyvät täältä: https://www.laikku.fi/