Kirjailija Eppu Nuotion runohetkiä

Paula Halkola/ lokakuu 14, 2015/ Kirjalitta

Kuva:Katja Embacher

Kirjailija Eppu Nuotio on lahjoittanut Kirjalitta-festivaalille runohetkiä, jotka nyt haluamme jakaa teidän kaikkien kanssa. Kaikki yhdeksän runoa ovat Eppu Nuotion omaa käsialaa ja hänen itsensä esittämiä. Eppu Nuotio tunnetaan monipuolisena kirjailijana ja näyttelijänä. Hänen laaja kirjallinen tuotantonsa sisältää lastenkirjoja, romaaneja, kuunnelmia, näytelmiä ja tv-elokuvien käsikirjoituksia. Hän on myös muun muassa käsikirjoittanut musiikkivideoita ja konsertteja sekä tehnyt laulujen sanoituksia. Nuotio on palkittu useita kertoja työstään lasten- ja nuortenkirjailijana.

”Kirjoitan”

”Vanhemmat”

”Sota”

”Villakoira”

”Puudeli”

”Kaupunki”

”Kuusi”

”Siltametri”

”Kirjavinkkari”

Nauttikaa!